Toimitustavat

Sportyfeel-verkkokaupan tilausten toimittamisesta vastaa Posti. Toimitamme tilauksia Suomeen (poislukien Ahvenanmaa). Tilausten noutaminen Lidl-myymälöistä ei valitettavasti ole tällä hetkellä mahdollista lukuunottamatta myymälöiden yhteydessä olevia Smartpost-automaatteja. Käytössäsi ovat seuraavat toimitustavat:

 

Nouto Postin automaatista

Nouda tilauksesi valitsemastasi automaatista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso automaattien sijainti täältä. Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että voit noutaa paketin automaatista silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Sinulla on seitsemän päivää aikaa noutaa tilaus automaatista.

 

Nouto postista

Nouda tilauksesi valitsemastasi postista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso postien sijainti täältä. Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että voit noutaa paketin läheltä silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Sinulla on seitsemän päivää aikaa noutaa tilaus postista.

 

Postin kotiinkuljetus

Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä, ja soittaa ja sopii kanssasi sopivimman toimitusajankohdan.

 

Toimitusmaksut

 

Nouto Postin automaatista ja nouto postista:

Tarjoamme ilmaisen toimituksen pakettiautomaattiin ja postiin kaikkiin loppusummaltaan yli 75 euron arvoisiin tilauksiin. Alle 75 euron tilauksista veloitamme 5,90 euron toimitusmaksun.

 

Postin kotiinkuljetus:

Tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen kaikkiin loppusummaltaan yli 100 euron arvoisiin tilauksiin. Alle 100 euron tilauksista veloitamme 9,90 euron toimitusmaksun.

 

Noutamatta jääneet paketit:

Mikäli tilaamasi lähetys jää jostain syystä noutamatta, palautuu se säilytysajan jälkeen takaisin varastollemme. Noutamatta jääneistä lähetyksistä perimme 5,90 euron maksun.

 

Toimitusajat

Kaikki tilaukset pyritään keräilemään ja lähettämään yhden arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Posti toimittaa tilaukset noutopisteisiin tai asiakkaalle 1-3 arkipäivän kuluessa lähetyksestä, kuitenkin pääsääntöisesti jo seuraavana arkipäivänä. Huomioithan, että sesonkiaikaan toimitusajat voivat olla normaalia pitempiä.

 

Toimitusten seuranta

Lähetämme sinulle sähköpostilla toimitusvahvistuksen ja Postin seurantatunnuksen, kun tilaus on lähetetty varastolta. Sen avulla voit seurata toimituksen etenemistä Postin verkkosivuilla posti.fi/lahetystenseuranta tai Postin mobiilisovelluksella.

 

Yhteydenotot toimituksiin liittyen

Toimituksiin liittyvissä asioissa pyydämme olemaan ensisijaisesti yhteydessä Postiin:

posti.fi