Yleistä

Käytämme maksujen välitykseen Checkoutin Finlandin ylläpitämää palvelua, mikä takaa sinulle turvallisen verkkomaksamisen. Tämä tarkoittaa myös, että tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi voi maksun vastaanottajana näkyä Checkout Finland Oy.

Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) on OP Ryhmään sataprosenttisesti kuuluva, maksunvälitykseen erikoistunut yritys, joka on asiakasmäärältään Suomen suurimpia maksunvälityspalveluita. Sillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

Tilausta maksaessasi sinut ohjataan verkkokaupasta hetkeksi Checkoutin maksupalveluun. Kun maksutapahtuma on suoritettu onnistuneesti, sinut ohjataan automaattisesti takaisin verkkokauppaan tilausvahvistussivulle. Kaikki liikenne verkkokaupassa, Checkoutin maksupalvelussa sekä niiden välillä tapahtuu suojattuja yhteyksiä käyttäen, eivätkä ulkopuoliset tahot pääse tarkastelemaan tietoja.

Lidl Suomi Ky ja sen kumppanit eivät käsittele tai pääse käsiksi korttitietoihin, tai tallenna niitä järjestelmiinsä. Ainoastaan tieto maksetusta tilauksesta välitetään verkkokauppaan tuotteiden toimitusta varten.

 

Maksutavat

Sportyfeel-verkkokaupassa on mahdollista maksaa seuraavilla maksutavoilla:

 

Verkkopankkimaksu

Käytössäsi ovat kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy.

 

Luottokorttimaksu

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Kun maksat Debit-puolelta tai Visa Electron -kortilla, veloitetaan maksu pankkitililtäsi. Maksaessasi Credit-puolelta tapahtuu laskutus luottokorttitiliäsi käyttäen. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla.

 

Mobiilimaksu

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voit maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtäsi tai korttimaksuna kortiltasi hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay: Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx

Masterpass: Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

 

Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai tililuotolla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen niiden maksamista. Laskun saadessasi voit maksaa koko summan kerralla taikka jakaa maksun pienempiin osiin enintään 36 kuukauden ajalle solmimalla tililuottosopimuksen. Lasku erääntyy maksettavaksi ostoa seuraavan kuukauden lopussa ja laskusta peritään laskutusmaksu, joka on 2,95 euroa.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä oston ainoastaan käyttäen väestörekisterissä olevaa vakituista osoitettasi ja sinun tulee olla täyttänyt 20 vuotta oston yhteydessä. Jotta voisit maksaa laskun osissa ja solmia tililuottosopimuksen, sinun tulee maksaa laskusta ilmenevä vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta oma.collector.fi, miten allekirjoitus tehdään.

Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korko viivästyneeltä ajalta.

 

Täydelliset ehdot Collectorin laskua, tililuottoa ja osamaksua varten ovat saatavilla seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku-, osamaksu ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

 

Jos olet jo maksanut laskusi vaikka olet peruuttanut kaupan, sinulla on oikeus maksun palautukseen Collectorilta. Tehdäkseen takaisinmaksun Collector tarvitsee yhteys- ja tilitietosi, sillä Collector ei tallenna niitä maksusi yhteydessä. Tieto palautuksesta välittyy kauttamme automaattisesti suoraan Collectorille, joka kysyy sinulta yhteystietoja. Lähetä tietosi sähköpostitse osoitteeseen contactcenter@collectorbank.fi tai soita numeroon 09 3158 9947.

 

Luethan Collectorin täydelliset ehdot, jotka näet myös hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla kyseiset ehdot.

Lue lisää: collector.fi

 

Maksujen palautukset

Kun reklamaatio on käsitelty tai tuotepalautus on saapunut varastolle ja se on vastaanotettu, palautamme maksun Checkoutin palvelun välityksellä käyttäen ensisijaisesti samaa maksutapaa. Palautuksissa voi esiintyä muutamien päivien viiveitä riippuen käytetystä maksutavasta ja pankista.

Kaikki pankit eivät tue maksujen palauttamista suoraan tilille. Tällöin sinulle lähetetään Checkoutin nimissä sähköposti, jonka avulla voit syöttää tilinumerosi palautusta varten. Tilinumeron syöttämisen yhteydessä vaaditaan Tupas-tunnistautuminen esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla.

Mikäli olet käyttänyt rahoituspalvelua (lasku tai osamaksu), palautuu maksu ensin rahoituspalvelulle. Tieto palautuksesta välittyy kauttamme automaattisesti suoraan rahoitusyhtiölle, joka kysyy sinulta yhteys- ja tilitietoja palautettavaa rahasummaa varten.

 

Yhteydenotot maksuihin liittyen

Maksamiseen liittyvissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme:

Sähköinen yhteydenottolomake: https://www.lidl.fi/fi/ota-yhteytta.htm

Puhelinnumero: 0800-05435 (Lidl Suomi)

Numeroon soittaminen on maksutonta (puhelut vain Suomesta). Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-19.

 

Voit myös halutessasi olla suoraan yhteydessä Checkoutiin:

checkout.fi

Sähköposti: asiakaspalvelu@checkout.fi

Puhelinnumero: 0800 552 010 (0,00 €/min+pvm)

Aukioloajat: ma–su klo 6–23 (paitsi juhlapyhinä)

 

Laskuihin ja osamaksuihin liittyvissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Collectoriin:

collector.fi

Sähköposti: contactcenter@collectorbank.fi

Puhelinnumero: 09 3158 9947