Tumma suklaa. Ainesosat: kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine (soijalesitiini). Suklaassa kaakaota vähintään 60 %. Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, gluteenia, kananmunaa, seesaminsiementä, maapähkinää, pähkinää, selleriä, sinappia, sulfiitteja ja lupiinia. Valmistus vesihauteessa: Laita haluttu määrä suklaata lämmönkestävään astiaan. Laita astia vesihauteeseen ja anna suklaan sulaa välillä sekoittaen. Säilytys kuivassa ja huoneenlämmössä. Nettopaino: 200 g. Pakkaus sisältää 4 annosta à 50 g. Valmistettu Belgiassa.
Mörk choklad. Ingredienser: kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgereingsmedel (sojalecitin). Minst 60 % kakao i chokladen. Kan innehålla spår av mjölk, gluten, ägg, sesamfrön, jordnötter, nötter, selleri, senap, sulfit och lupin. Tillredning i vattenbad: Häll önskad mängd choklad i en värmetålig skål och låt den smälta i vattenbad under omrörning. Förvaras torrt, ej över nornal rumstemperatur. Nettovikt: 200 g. Innehåller 4 portioner à 50 g. Tillverkad i Belgien.
Ravintoarvo/Näringsvärde |
ø/100 g |
ø/50 g |
% RI |
Energiaa/Energi
|
2299 kJ/ 553 kcal |
1151 kJ/ 277 kcal |
14 % |
Rasvaa/Fett
|
38,8 g |
19,4 g |
28 % |
josta tyydyttynyttä rasvaa/
varav mättat fett
|
23,3 g |
11,7 g |
59 % |
Hiilihydraatteja/Kolhydrat
|
40,1 g |
20,1 g |
8 % |
joista sokereita/
varav sockerarter
|
37,0 g |
18,5 g |
21 % |
Proteiinia/Protein
|
6,1 g |
3,1 g |
6 % |
Suolaa/Salt
|
0,01 g |
< 0,01 g |
< 1% |
RI (reference intake) = Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/ 2000 kcal) / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ/2000 kcal) |
|